קציץ הבשר של אמא
קציץ הבשר של אמא הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, חזרת, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את חזרת, חרדל, מלח ופלפל. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים בשר טחון, בצל, ביצה ורוטב ווסטרשייר.
הוסף תוכן של קערה קטנה ומערבבים ביסודיות.
מוסיפים את פירורי הלחם ומשלבים היטב.
מניחים תערובת לתוך מחבת כיכר 1 קילו.
יוצקים קטשופ מעל ומניחים בתנור.
אופים חשפו במשך 45 עד 60 דקות.