קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

קציץ הבשר של ג'ודי.

קציץ הבשר של ג'ודי.
אף פעם אי אפשר לאכול יותר מדי מתכונים, אז תנסו את קציץ הבשר של ג'ודי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אגוז מוסקט, סלרי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו הסלמון של ג'ודי לאחד., הביצה של ג'ודי פו יונג., ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°.In תערובת קערה קטנה יחד כל תערובת העונה ingredients.In מחבת רוטב ממיסה את החמאה ומוסיפה בצל, פלפלים ירוקים סלרי, בצל ירוק, שום, טבסקו, ווסטרשייר ותערובת העונה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב טבסקורוטב טבסקו
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטגן עד לערבב מתחיל להיצמד למחבת, על 5 דקות.ואז להוסיף חלב התאדה וקטשופ. מבשלים כמה דקות ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר עלי דפנה.מתכוון בעוד, לערבב יחד בשר בקר טחון, עם חזיר טחון, ביצים ופירורי לחם.כאשר תערובת ירקות מגיע לטמפרטורת החדר לערבב אותו לתוך תערובת בשר בקר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חזיר טחוןחזיר טחון
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ירקות מעורביםירקות מעורבים
(קיבלר)(קיבלר)
4
אופים במחבת 9x13 אינץ ' ב 350 מעלות במשך 25 דקות.להעלות את החום ל 400 מעלות ומבשלים 35 דקות נוספות או עד לסיום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה4(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1(יכול להיות או להרחיק)קאייןקאיין2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי, קצוץסלרי, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו2ביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר2(יכול להיות או להרחיק)שום, טחוןשום, טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר טחוןחזיר טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים1(יכול להיות או להרחיק)1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל, קצוץבצל, קצוץ11 קילו קישואים,8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,רוטב טבסקורוטב טבסקו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר