קציץ זיתים
קציץ זיתים הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. , שהוא מוצק. נסו קציץ צ'דר, אייתת קציץ זית, ו אספרגוס, עגבניות מיובשות וקציץ זית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לרסס מחבת כיכר nonstick סטנדרטית עם ספריי ירקות, קו עם נייר קלף, ולהניח בצד.
מניחים קמח ואבקת האפייה בקערה של מעבד מזון ודופק במשך 5 שניות.
יוצקים את החומרים יבשים לקערת ערבוב גדולה. מערבבים בזיתים וטפנד.
לטאטא יחד את הביצים, שמן זית, חלב, דבש ומלח.
להוסיף תערובת זו למרכיבים יבשים ומערבבים לשלב; לא לערבב עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן ומניחים בתנור.
אופים במשך 75 עד 80 דקות, עד שהטמפרטורה הפנימית היא 210 מעלות F, או קיסם מוכנס לאמצע יוצא נקי.
הסר את כיכר מן המחבת ולאפשר להתקרר על מדף לפני ההגשה.
1/2 קילו מגולענים זיתים מעורבים
2 עד 3 עלי בזיליקום טריים
לשטוף היטב את הזיתים במים קרים.
מניחים את כל החומרים בקערה של מעבד מזון. תהליך לשלב, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה, עד התערובת הופכת להדביק גס, כ 1 עד 2 דקות בסך הכל.