קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציץ זיתים

קציץ זיתים
קציץ זיתים הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. , שהוא מוצק. נסו קציץ צ'דר, אייתת קציץ זית, ו אספרגוס, עגבניות מיובשות וקציץ זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לרסס מחבת כיכר nonstick סטנדרטית עם ספריי ירקות, קו עם נייר קלף, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת כיכרמחבת כיכר
3
מניחים קמח ואבקת האפייה בקערה של מעבד מזון ודופק במשך 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
יוצקים את החומרים יבשים לקערת ערבוב גדולה. מערבבים בזיתים וטפנד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח זיתיםממרח זיתים
זיתיםזיתים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
לטאטא יחד את הביצים, שמן זית, חלב, דבש ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
דבשדבש
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
להוסיף תערובת זו למרכיבים יבשים ומערבבים לשלב; לא לערבב עד חלקה.
7
יוצקים את התערובת לתוך מחבת כיכר מוכן ומניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
8
אופים במשך 75 עד 80 דקות, עד שהטמפרטורה הפנימית היא 210 מעלות F, או קיסם מוכנס לאמצע יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
9
הסר את כיכר מן המחבת ולאפשר להתקרר על מדף לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
1/2 קילו מגולענים זיתים מעורבים
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
2
2 פילה אנשובי, שטוף
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
3
1 שום שן קטן, טחון
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציפורןציפורן
4
2 כפות צלפים
מרכיבים שתצטרך
צלפיםצלפים
5
2 עד 3 עלי בזיליקום טריים
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
6
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
7
2 כפות שמן זית כתית
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
8
לשטוף היטב את הזיתים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
מיםמים
9
מניחים את כל החומרים בקערה של מעבד מזון. תהליך לשלב, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה, עד התערובת הופכת להדביק גס, כ 1 עד 2 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
10
מעבירים לקערה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה