קציץ ירקות "בשר"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות "בשר" כיכר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 341 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -47 דקות. גשו לסופר וקנו panko, מרק ירקות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו קציץ בשר ירקות, קציץ בשר מרק ירקות, ו קציץ ירקות (יום שני ללא בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קציץ בשר, לחתוך פלפלים בחצי אורך; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 12 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. לקלף דק קוצצים.
מניחים פלפלים בקערה גדולה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מקום על רבע של פטריות במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
מעבירים פטריות קצוצות לקערה. חזור על הליך 3 פעמים עם פטריות שנותרו.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים פטריות למחבת; לטגן 15 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות לפלפלים. נגב מחבת עם מגבות נייר.
להוסיף אספרגוס ובצל למחבת; לטגן 6 דקות או עד רק רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת בצל לתערובת פטריות.
מסדרים פירורי לחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה; אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד הזהב.
מוסיפים פירורי לחם ואת 8 המרכיבים הבאים (דרך ביצים) לתערובת פטריות, ערבוב היטב. תערובת כפית לתוך מחבת כיכר 5 אינץ ' 9 x מצופה ספריי בישול; לחץ בעדינות לארוז.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד רשם מדחום 15
כדי להכין ציפוי, לשלב 2 כפות קטשופ ושאר החומרים בקערה קטנה; מברשת תערובת קטשופ על קציץ בשר.
תן לעמוד 10 דקות; לחתוך 6 פרוסות.