תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות "בשר" כיכר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 341 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -47 דקות. גשו לסופר וקנו panko, מרק ירקות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו קציץ בשר ירקות, קציץ בשר מרק ירקות, ו קציץ ירקות (יום שני ללא בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
כדי להכין קציץ בשר, לחתוך פלפלים בחצי אורך; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
3
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 12 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
5
בואו לעמוד במשך 10 דקות. לקלף דק קוצצים.
6
מניחים פלפלים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מקום על רבע של פטריות במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
9
מעבירים פטריות קצוצות לקערה. חזור על הליך 3 פעמים עם פטריות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים פטריות למחבת; לטגן 15 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים פטריות לפלפלים. נגב מחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
להוסיף אספרגוס ובצל למחבת; לטגן 6 דקות או עד רק רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים תערובת בצל לתערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
16
מסדרים פירורי לחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה; אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
מוסיפים פירורי לחם ואת 8 המרכיבים הבאים (דרך ביצים) לתערובת פטריות, ערבוב היטב. תערובת כפית לתוך מחבת כיכר 5 אינץ ' 9 x מצופה ספריי בישול; לחץ בעדינות לארוז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
18
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד רשם מדחום 15
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
כדי להכין ציפוי, לשלב 2 כפות קטשופ ושאר החומרים בקערה קטנה; מברשת תערובת קטשופ על קציץ בשר.