קציצות איטלקיות
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין קציצות איטלקיות בבית. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם רוטב מרינדה, מלח, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 44%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון הקציצות האיטלקיות הטובות ביותר, קציצות איטלקיות, ו הקציצות האיטלקיות הטובות ביותר.
הוראות
משרים לחם בחלב למשך 10 דקות; מסננים וסוחטים לחם. בבלנדר במעבד מזון, שלבו את הלחם, הביצים, גבינת הפרמזן, הפטרוזיליה, השום, השמן, המלח, הפלפל והפלפל; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
בקערה גדולה שלבו את הבקר והנקניק.
מוסיפים תערובת לחם; מערבבים היטב. צורה ל -2 אינץ'. ביצים.
מניחים על רשת משומנת בתבנית אפייה רדודה.
אופים, לא מכוסים, בחום של 400 כוס למשך 20-25 דקות או עד שהקציצות כבר לא ורודות; מסננים. בסיר גדול מחממים רוטב מרינרה; מוסיפים את הקציצות ומחממים.