קציצות אנצ'ילדה לבישול איטי
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: קציצות אנצ'ילדה איטיות, 365 ימים של בישול איטי: עבור תבשיל אנצ'ילדה סיר איטי, ו ערימת אנצ'ילדה סירים איטית.
הוראות
תנור חום 246°. קו 17x12-inch חצי גיליון פאן עם לסכל; לרסס עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים 3/4 כוס הגבינה, לחם התירס, כוסברה, בצל, תערובת תיבול טאקו, שום וביצה. בקר קראמבל לתערובת גבינה, ערבוב עם הידיים רק עד מעורבב (לא overmix). תערובת צורה לתוך 32 (1 אינץ') כדורים.
אופים חשפו 15 דקות או עד השחמה קלה.
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. עם מרית מחוררת, להסיר כדורי בשר מחבת לבישול איטי.
יוצקים רוטב אנצ ' ילדה על כדורי בשר; מערבבים למעיל.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 1 שעה 30 דקות.
להעביר כדורי בשר למנה; לשפוך רוטב על כדורי בשר.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מגישים כדורי בשר עם קיסמים או מזלגות קוקטייל. כדורי בשר ניתן להחזיק על חום נמוך הגדרת עד 1 שעה; מערבבים מדי פעם.