קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות40
ציון בריאות3
מגזין

קציצות בקלה מלח

קציצות בקלה מלח
אם ברצונך להוסיף עוד pescatarian מתכונים לתיבת המתכון שלך, קציצות בקלה מלח יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 79 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך חלב, שיני שום-3, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו מלח - Sel Fou של שוטים-מלח תיבול צרפתי.

הוראות

1
בקערה בינונית, לכסות את בקלה מלח עם מים קרים להשרות במקרר במשך 24 שעות או עד 2 ימים. תחליף את המים לפחות שלוש פעמים.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים את בקלה מלח; להעביר לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את החלב, הקורנית, עלה דפנה ושום מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את הדגים ב 2 אינץ'. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות, עד פתיתי הדגים עם מזלג. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדג לצלחת ולתת מגניב. פתית את הדג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומבשלים עד למכרז, 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה לקערה גדולה יחד עם 2 כפות של נוזל הבישול; מחית מחית מחית גס.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
במחבת קטנה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את שאלוט ושום טחון ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 4 דקות. לגרד את התערובת לתוך הקערה עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את בקלה מלח, כוסברה, piment D ' Espelette וחלמון ביצה ומערבבים עד מעורבב. מקררים את התערובת עד מקורר, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
בקלה מלחבקלה מלח
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
9
בקערה רדודה, להכות את הביצים עם 1 כפית מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
שים את הקמח ופירורי הלחם בקערות רדודות. קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. טופס תערובת בקלה מלח לתוך 1-כף בגודל כדורים. לדלות את הכדורים בקמח, לטבול אותם ביצים מוכות מעיל עם פירורי הלחם. מסדרים את קציצות על תבנית אפייה מוכנה ומקררים עד מקורר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
בקלה מלחבקלה מלח
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
למלא מחבת גדולה, עמוקה עם 1/2 אינץ ' של שמן צמחי וחום עד מנצנץ. עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את croquettes מעל חום גבוה, מפנה פעם או פעמיים, עד הזהב בכל רחבי, על 4 דקות; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מעבירים את קציצות למגש ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.