קציצות בקלה מלח
אם ברצונך להוסיף עוד pescatarian מתכונים לתיבת המתכון שלך, קציצות בקלה מלח יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 79 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך חלב, שיני שום-3, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו מלח - Sel Fou של שוטים-מלח תיבול צרפתי.
הוראות
בקערה בינונית, לכסות את בקלה מלח עם מים קרים להשרות במקרר במשך 24 שעות או עד 2 ימים. תחליף את המים לפחות שלוש פעמים.
מסננים את בקלה מלח; להעביר לסיר גדול.
מוסיפים את החלב, הקורנית, עלה דפנה ושום מרוסק.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את הדגים ב 2 אינץ'. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות, עד פתיתי הדגים עם מזלג. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדג לצלחת ולתת מגניב. פתית את הדג.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומבשלים עד למכרז, 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה לקערה גדולה יחד עם 2 כפות של נוזל הבישול; מחית מחית מחית גס.
במחבת קטנה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את שאלוט ושום טחון ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 4 דקות. לגרד את התערובת לתוך הקערה עם תפוחי האדמה.
מוסיפים את בקלה מלח, כוסברה, piment D ' Espelette וחלמון ביצה ומערבבים עד מעורבב. מקררים את התערובת עד מקורר, לפחות 30 דקות.
בקערה רדודה, להכות את הביצים עם 1 כפית מים.
שים את הקמח ופירורי הלחם בקערות רדודות. קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. טופס תערובת בקלה מלח לתוך 1-כף בגודל כדורים. לדלות את הכדורים בקמח, לטבול אותם ביצים מוכות מעיל עם פירורי הלחם. מסדרים את קציצות על תבנית אפייה מוכנה ומקררים עד מקורר, על 10 דקות.
למלא מחבת גדולה, עמוקה עם 1/2 אינץ ' של שמן צמחי וחום עד מנצנץ. עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את croquettes מעל חום גבוה, מפנה פעם או פעמיים, עד הזהב בכל רחבי, על 4 דקות; לנקז על מגבות נייר.
מעבירים את קציצות למגש ומגישים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.