קציצות ברוטב ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 983 קלוריות. אם יש לכם מלח ים, עלי בזיליקום, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כדורי בשר ברביקיו, הומואים עם רוטב בצל (קציצות חזיר בסגנון וולשי עם רוטב בצל), ו קציצות ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר מרק גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את שמן הזית וחום במשך 1 דקה. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבייקון ומעבדים. כאשר חום זהוב ומתחיל פריך, להוסיף גזר טחון, סלרי, בצל ושום.
מוסיפים את רסק העגבניות, הצ ' יפוטלס באדובו, והעגבניות הקצוצות. מערבבים ומבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, ברפרוף העליון מדי פעם כדי להסיר כל חלאה כי צורות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
7
בעוד הרוטב ברביקיו הוא רותח, להפוך את כדורי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
8
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבשר, הביצה, ווסטרשייר, גבינה, פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום, בצל, פירורי לחם ושום, ומתבלים במלח ופלפל.