עוגת גבינה פלאן
מתכון עוגת גבינה פלאן מוכן בסביבות 3 שעות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, ביצים, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת גבינה פלאן, עוגת גבינה עם פלאן קרמל, ו עוגת גבינה עם שוקולד פלאן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 10 (3 1/2 אינץ') ramekins
שים קערה גדולה של מי קרח ליד הכיריים שלך.
מניחים את הסוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. באמצעות מברשת מאפה, מערבבים את הסוכר מדי פעם, נזהרים לא לקבל כל גרגרים תקועים על הצדדים של הסיר, עד שיש לו את כל מומס. לסובב את הסיר כל דקה עד הסוכר הופך חום אדמדם זהוב, על 10 עד 15 דקות. הלם התחתון של הסיר על ידי הצבת התחתונה במי הקרח כדי לעצור את הבישול, ולאחר מכן באותה מידה לחלק את הקרמל לתוך 10 כדי 12 (3 1/2 אינץ') ramekins ולהניח בצד.
מחממים התנור שלך ל 325 מעלות F.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את גבינת שמנת מרככת עם הביצים על מהירות נמוכה לשלב. להגדיל את המהירות בינוני גבוה לנצח עד משולב לחלוטין.
מוסיפים את החלב המרוכז, מתאדים חלב, חלב מלא ותמצית וניל וממשיכים להכות יחד עד שהכל משולב היטב, משפשפים את הצדדים של הקערה לפי הצורך, כ -2 עד 3 דקות.
מצקת את פודינג מעל הקרמל לתוך ramekins למלא אותם עד 1/2 אינץ ' מן השפה.
מניחים מגבת מטבח בתבנית אפייה עמוקה או מחבת צלייה ומניחים את הרמקים ב-2 שורות על המגבת.
מניחים את תבנית האפייה בתנור ומשתמשים בקנקן, יוצקים מספיק מים חמים לתבנית האפייה כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צידי הרמקים, דואגים שלא לקבל מים ברמקינס. מכסים את תבנית האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים עד שהפלאן מוגדר רק, כ -30 דקות. כאשר אתה מקיש על קצה ramekin פלאן צריך עדיין לנענע במרכז.
בזהירות להסיר את תבנית האפייה מהתנור, להסיר את נייר הכסף ולתת ramekins להתקרר מעט. באמצעות מלקחיים להסיר את ramekins מהמים ולהגדיר על מגבת להתקרר לפחות 2 שעות לפני ההגשה. לאחר התקרר לחלוטין, פלאן יכול להיות בקירור עד 3 ימים לפני ביטול דפוס ומשרת. כדי לשרת, להפעיל סכין דק סביב הקצה הפנימי של ramekin כדי לשחרר את פלאן, ולאחר מכן להפוך על צלחת.