קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת ופרמזן מגולח

מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת ופרמזן מגולח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק סקווש קרנבל, עם מרווה מטוגנת פרמזן מגולח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 329 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו ציר עוף, עלי מרווה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת קיץ עם מרווה פריכה ופרמזן, מרק דלורית עם מרווה ופרמזן קרוטונים, ו מרק סקווש חורף עם עלי מרווה מטוגנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את 1/4 העליון את 8 מעיכות, שמירה על העפעפיים. לגרד את הזרעים החוצה, לנקות, לשטוף, יבש לטפוח. לזרוק את הזרעים עם 3 כפות שמן ומלח, ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים באמצע התנור, ערבוב מדי פעם, במשך 1 שעה עד 1 1/4 שעות, או עד שהם זהובים ופריכים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
להגדיל את חום התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים את מעיכות ואת העפעפיים, לחתוך בצד למטה על גיליונות אפייה משומנים קלות במשך 40 דקות או עד שהם מכרזים (העפעפיים יהיה כנראה מוכן ב 30 דקות). כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרד את רוב עיסת מתוך מעיכות משאיר רק מספיק בכל סקווש, כך שהוא שומר על צורתו. שמור את כל העיסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מבשלים את הבצל בחמאה במחבת, על אש נמוכה במשך 5 דקות או עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את עיסת הדלעת ואת מלאי העוף ומבשלים את התערובת במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
8
רסק את התערובת בקבוצות בבלנדר ולהעביר לסיר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
חום 2 אינץ ' שמן צמחי ל 350 מעלות F. בסיר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הוסף את המרווה בקבוצות קטנות (זה יהיה בועה למעלה) ומטגנים במשך 20 שניות או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
11
להעביר מגבות נייר לניקוז ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
לחמם את קליפות סקווש ועפעפיים בתנור 350 מעלות f. במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מחממים מרק עד חם, מוסיפים מים במידת הצורך כדי לדלל אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
14
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. שים את כל הקליפות בקערות מרק רדודות ומצקת חלק מהמרק לתוך הקליפה. למעלה עם כמה עלי מרווה מטוגנים וכמה שבבי Parmigiano-רג ' יאנו ומניחים את המכסה, מעט askew, על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת