קציצות הודו ברוטב אנשובי-חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל קציצות הודו ברוטב אנשובי חמאה. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שאלוט, עירית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו קציצות הודו ברוטב עגבניות, קציצות הודו עם רוטב סיידר דיז'ון, ו קציצות הודו עם רוטב שמנת חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח 1/2 כפית כל מלח ופלפל על צלחת. קציצות טפיחה יבשות, ואז לדלות בקמח, מתנער עודף.
מחממים שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז מטגנים טורקיה ב 2 קבוצות, הופך פעם אחת, עד הזהב מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל אצווה.
העברה לצלחת ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
שאלוט חום בשומן שנותר במחבת, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת כ 1/3 כוס, כ 3 דקות.
הסר מהחום ולהקציף בממרח אנשובי, חמאה, עירית עד incorporated. להחזיר cutlets למחבת עם כל מיצים מן הצלחת ולהפוך מעיל.