פילה סלמון pinot-plank
פילה סלמון pinot-plank נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עד 6 גבעולי רוזמרין, סלמון, gewürztraminer, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילה סלמון עץ ארז בגריל, סלמון קרש ברביקיו, ו סלמון עץ ארז (מתכונים דומים).
הוראות
משוך לאחור cornhusks אבל לא להסיר. להשליך משי תירס. החזירו את הקליפות למקומן. במחבת 8-10 ליטר, לשלב Gewrztraminer ומים ליטר 1.
הוסף תירס ולהגדיר צלחת על גבי האוזניים כדי לשמור שקוע. משרים תירס לפחות 4 שעות בטמפרטורת החדר, או עד 1 יום במקרר.
במיכל רק רחב מספיק זמן כדי להחזיק את הקרש (כיור, מחבת, או שקית מזון פלסטיק כבדה), לשלב 2 חלקים מים 1 חלק פינו נואר. לשטוף קרש; לטבול בתערובת פינו נואר לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
כ -30 דקות לפני הבישול, לטבול דגים בתערובת היין האדום עם הקרש.
במיכל אחר, להשרות שבבי עץ 2 עד 3 כוסות של תערובת היין האדום.
הכן ברביקיו לבישול עקיף. אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על האש של ברביקיו (20 עד 22 ב. רחב) עם מכסה; פתחי אוורור פתוחים. כאשר briquets מנוקדים באפר אפור, בתוך 15 עד 25 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של הבעירה.
הוסף 5 בריחים נוספים לכל תל של גחלים (10 גחלים).
אם באמצעות ברביקיו גז, זה חייב להיות מצויד עם שליטה לווסת את החום במרכז הגריל. כדי לחמם את ברביקיו, לכסות ולהפוך על גבוה במשך כ 10 דקות. לכבות את החום במרכז ברביקיו, אבל להשאיר את החום בצדדים מנוגדים על גבוה.
מפזרים אותם על גחלים חמות. או, אם באמצעות ברביקיו גז, לשים שבבים בקופסת עשן או לסכל מחבת ישירות על חום בפינה כמו חימום ברביקיו. הרם דגים וקרש מנוזל.
הנח דגים על קרש, העור למטה, העליון עם 3 ענפים כל אחד רוזמרין, מרז ' ורם, טימין.
שים גריל ברביקיו במקום. הגדר קרש ודגים על גריל בין גחלים או חום גז. מכסים ברביקיו, פתחי אוורור ומבשלים 10 דקות. (אם תרשימי קרש, להשפריץ או לנגב אזורים כהים עם מים.)
לנקז תירס ולשכב על גריל ישירות על חום; לכסות ברביקיו. הפעל תירס כמו חריכה קליפות, ומבשלים דגים עד שהוא בקושי אטום אבל רטוב למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 15 עד 20 דקות יותר.
מעבירים תירס וקרש עם דגים לשולחן. להחליף עשבי תיבול חרוך עם אלה טריים ומקשטים דגים עם לימון.
חותכים דגים לחתיכות ולהמריא עם מרית. משוך את cornhusks.
מוסיפים מלח, פלפל ולימון לפי הטעם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.