קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

צלי חזיר ממולא נקניק ותפוח

צלי חזיר ממולא נקניק ותפוח
נקניק ותפוח ממולאים צלי חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קורנית, רוזמרין, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 79 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: צלי חזיר ממולא נקניק, צלי חזיר ממולא תפוחים, ו תפוח אגוז ממולא חזיר צלוי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטגנים את הנקניק עד שאינו ורוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר את הנקניק (להשאיר בשומן), ולהניח בצד. למחבת, מוסיפים את הבצל, הסלרי והתפוח ומפזרים מלח ופלפל. לבשל עד התפוח הוא כבר לא פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
נקניקנקניק
סלריסלרי
תפוחתפוח
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את השום ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
6
הסר מהחום, מערבבים את הנקניק בחזרה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
7
במעבד מזון, דופק את הלחם עם מרווה, רוזמרין, ותימין לתוך פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
לחםלחם
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
מחממים את החמאה במחבת סאוט בינונית ומבשלים את הפירורים על חום בינוני גבוה עד מצופה חמאה קלוי קלוי, על 3 דקות (להיזהר לא לשרוף).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מערבבים את פירורי הלחם לתוך תערובת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
נקניקנקניק
10
הכן את הצלי כאילו עושה ג ' לירול.
11
מניחים את הצלי עם הצד הקצר כלפיך, ושומן פונה כלפי מטה לכיוון הדלפק או קרש חיתוך. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את הצלי פתוח בערך 1/2 אינץ ' מתחתית הצלי (במקביל ללוח החיתוך), נזהר לא לחתוך את כל הדרך. המשך חיתוך, unrolling הצלי כמו שאתה עובד עד שיש לך חתיכה גדולה, דקה של בשר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
12
מניחים את חתיכת הבשר מגולגל בין 2 גיליונות של נייר שעווה או קלף, וקילו קלות עם פטיש בשר כדי להגדיל את שטח הבשר על ידי 10 עד 20 אחוזים. תיזהר לא לדפוק דרך הבשר. מלח ופלפל החזיר העליון עם המילוי, מתפשט באופן שווה על פני החזיר, משאיר מרווח 1 אינץ ' סביב המערכת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מרכך בשרמרכך בשר
13
החל בצד הקצר, להפשיל בחוזקה ג ' לירול סגנון, ולאבטח את הצלי עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
14
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מוסיפים את הצלי והחום מכל הצדדים.
16
מניחים במחבת צלייה מצוידת במתלה ומוסיפים את היין בתחתית המחבת (כדי לשמור על המיצים מלשרוף), ואופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות f במדחום שקורא באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
17
הסר את הצלי מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות מלאות לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור