קציצות הודו ברוטב שמנת חמוציות
קציצות הודו עם רוטב שמנת חמוציות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מים, שמנת כבדה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. נסו קציצות קינואה עם מיץ חמוציות ברוטב תפוזים, קציצות בקר איטלקיות עם רוטב שמנת בלסמי, ו קציצות בקר איטלקיות עם פטריות, בצל ורוטב שמנת בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים יחד את טורקיה, ביצים, 1 פירורי לחם כוס, שום, מלח, פפריקה, מרווה, פלפל שחור, ופלפל קאיין בקערה. מחלקים תערובת ל 4 קציצות. מעיל כל פטי עם 1/4 כוס פירורי לחם.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. מבשלים קציצות בשמן המחומם עד להשחמה, 4 עד 5 דקות לכל צד. שמירה על הקציצות במחבת, להסיר על 1/2 השמן שנותר מן המחבת; להוסיף את רוטב חמוציות למחבת; לכסות בנייר אלומיניום.
מניחים את המחבת המכוסה בתנור שחומם מראש ומבשלים את הקציצות עד שהם מגיעים לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F (75 מעלות C), כ -15 דקות.
הסר קציצות מהמחבת לעטוף בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
להחזיר מחבת לחום בינוני על תנור. מערבבים את השמנת הכבדה לתוך רוטב חמוציות.
לטאטא יחד את קורנפלור ומים; לאט להוסיף למחבת; לבשל ומערבבים עד רוטב מתעבה.
יוצקים רוטב על קציצות לשרת.