קציצות הודו מוקפצות עם אספרגוס ופלפלים אדומים
קציצות הודו מוקפצות עם אספרגוס ופלפלים אדומים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 341 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, קמח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו קציצות הודו מזוגגות ופלפלים, קציצות הודו מוקפצות ברוטב אבוקדו, ו שעועית ירוקה, פלפלים אדומים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את טורקיה ל 4 חתיכות.
מניחים 1 חתיכת, בצד לחתוך, בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה. השתמש בצד שטוח של פטיש בשר, פאונדר או מערוך כדי להלום בעדינות כל חתיכת תרנגול הודו עד עובי 1/4 אינץ'. חזור עם חתיכות טורקיה שנותרו.
מפזרים הודו עם מלח ופלפל.
מניחים קמח בקערה רדודה. מעיל טורקיה קלות עם קמח, לאבק עודף.
ב 10 אינץ ' מחבת, חום 2 כפות שמן מעל בינוני גבוה עד מנצנץ חם.
מוסיפים תרנגול הודו ומבשלים כ 3 דקות או עד להשחמה קלה. הפוך ומבשל 1 דקה יותר.
הסר טורקיה ממחבת ומניח על הצלחת. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
להוסיף 1 כף הנותרים שמן מחבת ומערבבים אספרגוס ופלפל. Saut 1 דקה.
מוסיפים מרק וחום לרתיחה. מרתיחים חשפו 2 דקות. מערבבים קליפת לימון ומיץ לימון. כאשר הנוזל חוזר לרתיחה, להסיר מן החום. מקציפים בחמאה, חתיכה אחת בכל פעם, עם מקציף תיל, ומוסיפים את החלק הבא רק לאחר שהראשון הוכה לחלוטין ונמס. כאשר כל החמאה הוכתה, מוסיפים פטרוזיליה.
מניחים 1 חתיכת טורקיה על כל צלחת הגשה. השתמש מלקחיים למטבח כדי להסיר רצועות אספרגוס ופלפל מן הרוטב במקום ליד cutlet. רוטב כפית על הודו וירקות.