קציצות טורקיה עם תירס, מרווה ו Prosciutto מלית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, קציצות חזה הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. וזה טוב. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי, קציצות הודו עם פרושוטו, ו קציצות הודו עם פרושוטו ורוטב צלפים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עונת טורקיה עם תיבול עוף, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הוסף 1 1/2 סיבובים של מחבת השמן, 1 1 / 2 כפות. חום 6 cutlets 2 דקות בכל צד, להסיר לצלחת ולחזור עם חתיכות שנותרו של טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק