קציצות חזיר מרווה ופקאן טנדרלוין
קציצות חזיר מרווה ופקאן טנדרלוין עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ יין, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: קציצות חזיר מרווה ופקאן טנדרלוין, קציצות חזיר עם פירורי לחם מרווה ולימון, ו קציצות חזיר בפירורי לחם עם מחית ירקות שורש ורוטב מרווה.
הוראות
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 6 דקות או עד מופחת בחצי. מערבבים בשימורים, ומבשלים 5 דקות. מערבבים במלח.
הסר עור כסף מן tenderloin, משאיר שכבה דקה של בשר כיסוי שומן.
מניחים חזיר בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף, ולשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות מערוך או צד שטוח של פטיש בשר.
מערבבים יחד פירורי לחם, פקאנים, ומרווה בקערה רדודה.
לדלות חזיר בתערובת פירורי לחם, לטבול ביצים מכות, לדלות שוב בתערובת פירורי לחם.
מבשלים 4 פרוסות חזיר ב 2 כפית. שמן חם במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני 8 דקות או עד הסוף, הופך כל 2 דקות. חזור על הנוהל עם בשר חזיר ושמן הנותרים.
מגישים עם תערובת חומץ, ומקשטים, אם תרצה.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. הכרם Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 109 דולר לבקבוק.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
צבע סגול אטום זכוכית, זה ספורט את האף מפתה של אלון קלוי, מינרלים, שוש, לבנדר, תבלינים אקזוטיים, פירות שחורים שונים. צפוף, עשיר, חושני על החיך, זהו יופי גוף מלא. שיוך: זוגות היטב עם בשר צלוי או צלוי כמו בשר בקר או כבש, שליו ממולא נקניק, או כל שילוב בשר נהדר אחר אתה יכול להמציא.