קציצות חזיר צ'ילה אדומות, בסגנון סרוונטס: צ' ולטאס דה סרדו אן צ'ילה רוג' ו, אסטילו סרוונטס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו קציצות חזיר צ'ילה אדומות, בסגנון סרוונטס: צ' ולטאס דה סרדו וצ'ילה רוג' ו, אסטילו סרוונטס. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 319 קלוריות. מתכון זה משמש 6. צאו לחנות והרימו שום מגורען, רוטב צ'ילי מוכן להגשה, כוסברה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. הציון הזה די טוב. נסו גוואקמולי קון אג'ו אסאדו, צ' ילה פובלנו ופימינטו רוג'ו, רוטב צ'ילה אדום דרום-מערבי, ו חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בתבנית רדודה מניחים את קציצות החזיר בשכבה אחת.
יוצקים 3/4 ממרינדת רוטב צ ' ילה באופן שווה על הבשר, מכסים ומכניסים למקרר לפחות 2 שעות לפני הצלייה. לקבלת טעם צ ' ילי עז יותר, יש להשרות למשך הלילה.
מחממים גריל גבוה. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס ומניחים את קציצות החזיר הכבושות על הגריל. שמרו את המרינדה לביצה לאורך כל תהליך הבישול. מבשלים כל צד 2 עד 4 דקות, תלוי בעובי של כל קציצה. מקציפים את החזיר עם המרינדה מכל צד לפני שהם הופכים.
מוציאים קציצות חזיר מהגריל ומניחים בצד. מצקת על 2 אונקיות של מוכן לשרת רוטב צ ' ילה אדום על כל צלחת.
מניחים את החזיר במרכז הצלחת ומזלפים רוטב צ ' ילי אדום נוסף על הבשר.
מקשטים עם ענף כוסברה ומגישים עם קלבציטאס, פפיטות, שעועית פינטו או אורז ספרדי לבחירתכם. ניתן לחתוך את החזיר לרצועות גם לאחר הצלייה ולעטוף בטורטיית קמח חמה כבוריטו.
הסר את הגבעולים, הזרעים והוורידים הלבנים של תרמילי הצ ' ילה האדומים בניו מקסיקו. שוטפים ומניחים את התרמילים הנקיים בקערה גדולה או בסיר ומוסיפים מספיק מים חמים לכיסוי תרמילי הצ ' ילה האדומים. משרים במשך 30 דקות עד 1 שעה. כאשר התרמילים משוחזרים לחלוטין, הם צריכים להיראות אדומים בוהקים ושמנמנים.
מוציאים את תרמילי הצ ' ילה בעזרת מלקחיים ומניחים בבלנדר עם המים שהם השרו בהם. השאירו שטח של כ -1 אינץ ' או יותר במיכל הבלנדר.
מוסיפים את האורגנו, השום והמלח. מערבבים במשך 2 דקות. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים עוד מים ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אביניו קאווה ברוט רזרבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
אביניו קאווה ברוט רזרבה
פירות לבנים בהירים לשלב עם הערות טוסט. על החיך היין טרי ותוסס.