קציצות חצילים: Cotolette di Melanzane
קציצות חצילים: Cotolette di Melanzane עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פירורי לחם, פטרוזיליה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Polpette di melanzane (חצילים'כדורי בשר'), חציל מטוגן (Melanzane Fritte), ו חציל פרמזן (Melanzane alla Parmigiana) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החצילים לפרוסות עגולות, כל אחד בעובי 1/2 אינץ'.
מפזרים את הפרוסות בנדיבות עם מלח ולאחר מכן למקם אותם במסננת. זה בסדר אם פרוסות החצילים חופפות או לכסות אחד את השני. השאירו את החצילים במסננת לפחות 1 שעה, נותן את זמן המלח לספוג את המרירות של החצילים. אל תשטפי את החציל, רק תנערי את עודף המים.
כאשר חצילים מוכנים לשימוש, להשתמש במזלג כדי להכות קלות את שלוש ביצים בקערה רדודה.
מורחים את פירורי הלחם במחבת אפייה. מתבלים את פרוסות החציל לפי הטעם במלח ופלפל. לדלות כל פרוסת חצילים קל הראשון בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם. בסיר 2 ליטר, חום שמן זית כתית נוספת לבוא 1/4 דרך u pthe הצד של המחבת, על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל לעשן, להניח כמה פרוסות חצילים בשכבה אחת במחבת. מטגנים את הפרוסות עד חום זהוב, על 2 דקות בכל צד. כאשר המנה הראשונה מבושלת, להסיר את החצילים מהמחבת לצלחת הגשה באמצעות כף מחורצת. חזור על תהליך הבישול, החל בהוספת 3 כפות טריות של שמן זית כתית נוספת למחבת, עד שכל הקציצות מבושלות.
מגישים חם, מעוטר גבינת caciocavallo, pepperoncino, שברי שומר ומיץ מן הפרוסות התפוז.