קציצות טארמה
קרוקט טארמה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שמן חריע, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו קציצות טארמה, טאראמה סלטה, ו סלמון מעושן עם פיתות צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 15 דקות.
מערבבים קוביות לחם, בצל ירוק, 1/2 כוס חלב, ותרמה במעבד. תהליך עד טפסים הדבק חלקה.
מוסיפים 1 ביצה שלמה 1 כוס פירה (להזמין כל תפוחי אדמה הנותרים לשימוש אחר); מערבבים כדי להתמזג היטב. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
קל לנצח חלבונים ביצה הנותרים 2 כפות חלב בקערה בינונית כדי להתמזג.
מניחים פירורי לחם על צלחת. טופס 2 כפות תערובת טארמה לכדור; לחץ כדי לשטח מעט. לטבול לתוך תערובת ביצה לבן, ואז מעיל משני הצדדים עם פירורי לחם. חזור עם תערובת טארמה נותרת.
יוצקים כמויות שוות שמן זית ושמן חריע לסיר גדול כבד כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'. לצרף מדחום מטגנים עמוקים לצד סיר ושמן חום על חום בינוני גבוה ל 177°. עבודה בקבוצות, להוסיף קרוקטים טארמה למחבת ומטגנים עד חום זהוב, על 3 דקות לכל צד.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מגישים טריזי לימון חמים, עוברים בנפרד.
* זמין בשווקים יווניים, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.