זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו קציצות Kofta עם רוטב דובדבנים חמוץ מתוק, כבש ג'ירו עם רוטב צזיקי ורוטב שמנת חמוצה מתובל, ו רוטב חמוץ מתוק (עבור כדורי בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, משרים את הדובדבנים המיובשים במים עד שהתרככו, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בקערה גדולה, מורחים את הטלה בשכבה זוגית. בקערה קטנה, לשלב את הקינמון, כלמשטח, 2 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים על חום גבוה, מנערים את המחבת, עד שחום קל בחוץ ונדיר במרכז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לנקז היטב.
7
בסיר גדול, מחממים את 3 כפות השמן הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך וזהוב, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את הדובדבנים והנוזל השריית שלהם ואת מיץ הלימון ומבשלים מעל חום מתון במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
10
מוסיפים את כדורי הבשר וכל מיצים שהצטברו ומבשלים על אש נמוכה עד שהם מעט ורודים בפנים והרוטב צמצם מעט, 5 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים עם לחמי פיתה.