קציצות כבש עם יוגורט ורוטב זרעי רימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות כבש עם יוגורט ורוטב זרעי רימון. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. אם יש לך מלח, קינמון טחון, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: קציצות מתובל טורקית עם רוטב יוגורט רימון, קציצות כבש עם רוטב יוגורט, ו קציצות כבש מתובלות ברוטב לימון נענע יוגורט.
הוראות
עבור קציצות כבש: בקערה גדולה, לשלב את טלה הקרקע, מנטה טרי, קאיין, כמון, כוסברה, קינמון, מלח, ובצל אדום.
מערבבים יחד עם הידיים עד מעורבב היטב ומעט דביק. טופס תערובת לתוך 16 כדורים, כשני סנטימטרים רוחב.
התאם את מתלה התנור העליון ל שישה סנטימטרים מתחת לטוחן. מחממים מטגן גבוה.
מוסיפים שמן לתבנית אפייה.
מוסיפים את כדורי הבשר, ומגלגלים אותם סביב עד שהם מצופים בשמן. מסדרים בשתי שורות בצורה כזו שהם יבשלו באופן שווה מתחת לאלמנט broiler.
העבר מחבת אל המטאטא, ומבשל עד כדורי בשר משחימים על החלק העליון, 4 עד 5 דקות. בזהירות להסיר את המחבת, ולהשתמש זוג מלקחיים כדי להעיף את כדורי הבשר. החזירו את התבנית לתנור, ובישלו עד שהשחימו אותה בצד השני, עוד 4 עד 5 דקות.
עבור יוגורט ורוטב זרעי רימון: בקערה בינונית, לטאטא יחד את יוגורט וחלב. כאשר חלקה, להוסיף זרעי רימון מנטה טרי. מערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
ממלאים כל פיתה ברבע מהרוטב וארבע כדורי בשר כבש.