קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

קציצות עגל במרק: בוקטה בברודו

קציצות עגל במרק: בוקטה בברודו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז תנו קציצות עגל במרק: בוקטה בברודו לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עד 3 עצמות בקר, עגל טחון, פקורינו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. נסו מרק עם קרפים (קרספל אן ברודו), קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (קוסקוס קון ברודו די פסה), ו כופתאות עגל עם אסקרול במרק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת ציר הבקר: בתנור סיר בינוני מניחים את עצמות הבקר, הגזר, הבצל והסלרי.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקרעצם בקר
מלאי בשרמלאי בשר
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים מים מספיק לכיסוי, ממליחים בנדיבות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ונותנים למרק להתבשל במשך שעה. לעומת זאת, השתמש ב 8 כוסות ציר בקר באיכות טובה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
לאחר המניה יש מבושל במשך שעה 1, לנקז דרך מסננת בסדר, שמירת העצמות והירקות. הניחו את החומרים השמורים בצד והחזירו את הציר המסונן לכיריים. בעזרת כף מחוררת, רזה כל שומן נוסף מהחלק העליון של המרק. מחזירים את המרק לרתיחה על אש בינונית ומורידים לרתיחה להפחתה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
בינתיים מניחים את פירורי הלחם, הפקורינו המגורד, הפטרוזיליה והבשר בקערת ערבוב. ממליחים ומפלפלים את הבשר, בעזרת הידיים כדי לערבב תוך כדי העונה כך שהבשר יתובל לאורך כל הדרך. לאחר שהבשר מעורבב היטב, השתמשו בידיים ליצירת קציצות קטנות, בערך בגודל אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פקורינופקורינו
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
בעזרת כף מחוררת משליכים בעדינות את הקציצות למרק המבעבע בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
תנו למרק ולקציצות להתבשל עד שהמרק מצטמצם ב -1 / 3 והקציצות מבושלות, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה