קציצות עגל במרק: בוקטה בברודו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז תנו קציצות עגל במרק: בוקטה בברודו לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עד 3 עצמות בקר, עגל טחון, פקורינו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. נסו מרק עם קרפים (קרספל אן ברודו), קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (קוסקוס קון ברודו די פסה), ו כופתאות עגל עם אסקרול במרק (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת ציר הבקר: בתנור סיר בינוני מניחים את עצמות הבקר, הגזר, הבצל והסלרי.
מוסיפים מים מספיק לכיסוי, ממליחים בנדיבות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ונותנים למרק להתבשל במשך שעה. לעומת זאת, השתמש ב 8 כוסות ציר בקר באיכות טובה.
לאחר המניה יש מבושל במשך שעה 1, לנקז דרך מסננת בסדר, שמירת העצמות והירקות. הניחו את החומרים השמורים בצד והחזירו את הציר המסונן לכיריים. בעזרת כף מחוררת, רזה כל שומן נוסף מהחלק העליון של המרק. מחזירים את המרק לרתיחה על אש בינונית ומורידים לרתיחה להפחתה.
בינתיים מניחים את פירורי הלחם, הפקורינו המגורד, הפטרוזיליה והבשר בקערת ערבוב. ממליחים ומפלפלים את הבשר, בעזרת הידיים כדי לערבב תוך כדי העונה כך שהבשר יתובל לאורך כל הדרך. לאחר שהבשר מעורבב היטב, השתמשו בידיים ליצירת קציצות קטנות, בערך בגודל אגוזי מלך.
בעזרת כף מחוררת משליכים בעדינות את הקציצות למרק המבעבע בעדינות.
תנו למרק ולקציצות להתבשל עד שהמרק מצטמצם ב -1 / 3 והקציצות מבושלות, בערך 1 שעה.