קושירגיל
מוכן ב26 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

Beef Enchiladas Olà ©

Beef Enchiladas Olà ©
אנצ'ילדות בשר אולי רק© מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לכם טורטיות קמח, בשר טחון, velveetaâ מקסיקניוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. מתכונים דומים: אנצ'ילדות בשר, אנצ'ילדות בקר טובות מתמיד, ו אנצ'ילדות בשר.

הוראות

1
בשר חום במחבת גדולה; ניקוז. מערבבים במחצית כל אחד VELVEETA מקסיקני סלסה; לבשל עד VELVEETA נמס לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Velveetaגבינת Velveeta
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
כפית תערובת 1/4 כוס בשר במרכז כל טורטייה; להתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מקום, תפר צדדים למטה, בשכבה אחת בצלחת מיקרוגל. למעלה עם הנותרים סלסה VELVEETA; לכסות עם נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Velveetaגבינת Velveeta
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4
מיקרוגל על 4 עד 6 דקות גבוהות. או עד VELVEETA נמס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Velveetaגבינת Velveeta
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.