קציצות עוף Brasciole
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 389 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, קומץ צימוקים זהובים, לחם כריך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. נסו קציצות עוף, קציצות עוף A עד Z, ו קציצות עוף יווניות (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מי ברז חמים מאוד לתוך קערה קטנה.
הוסף צימוקים ושמנמן 5 דקות.
קל טוסט אגוזים במחבת קטנה על אש נמוכה בינונית.
מניחים צימוקים, אגוזים, פטרוזיליה, גרידת לימון, שום, לחם קרוע וגבינה למעבד ודופק לתוך מלית.
פרפר העוף פתוח על ידי חיתוך לתוך ועל פני השד אבל לא כל הדרך. תכסה את הקציצות ותבלע את העוף במלח ופלפל. ממלאים את השדיים עם מלית, רול מאובטח עם קיסמים.
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בראון את brasciole על כל 7 עד 8 דקות, להסיר ולהניח בצד. מחבת Deglaze עם יין, גירוד את הטפטוף. מערבבים עגבניות טרגון, מוסיפים עוף בחזרה, לכסות ומבשלים 15 דקות. תחתוך ותגיש.