קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות32
ציון בריאות6
מגזין

קציצות צמחוניות איטלקיות

קציצות צמחוניות איטלקיות
אם יש לכם ביצים, בזיליקום, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו קישואים וקציצות חומוס (צמחוני מדי!), {Vegetarian} קציצות המבורגר חומוס דלעת, ו קציצות בקר איטלקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן בסיר גדול. מערבבים את האורז החום, ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
אורז חוםאורז חום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את העדשים, המים והמלח; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והמים נספגים, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
3
הוסף מים נוספים במידת הצורך; תערובת צריכה להיות עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
5
מניחים את תערובת האורז המבושלת במעבד מזון יחד עם הביצים, פירורי לחם, גבינת פרמזן, בזיליקום ואבקת שום. תהליך עד משולב היטב, ואת המרקם של בשר טחון. טופס לתוך 1/4 עד 1/2 אינץ קציצות עבות, באמצעות כ 3 כפות תערובת עבור כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
אבקת שוםאבקת שום
פירורי לחםפירורי לחם
אורז מבושלאורז מבושל
בשר טחוןבשר טחון
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה. בקבוצות, מטגנים קציצות עד השחמה, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
ניקוז על מגבות נייר; מגניב. מטגנים שאריות קציצות באותו אופן. לאחסן במיכלים אטומים במקרר או במקפיא.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר