קציצות תפוחי חזיר
אם יש לך בערך 1 שעה ו 55 דקות כדי לבלות במטבח, קציצות תפוח חזיר עשוי להיות מצוין ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. זה הר ד ' אובר יש 95 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות ואספו מים, סוכר חום, בצל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה די טוב. קציצות בשר חזיר ותפוח, קציצות חזיר ותפוח אפויות (גארי רודס), ו קציצות חזיר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). הכינו תבנית אפייה של 2 ליטר עם תרסיס בישול.
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה.
יוצקים 1/4 כוס מים חמים על הפטריות; אפשר להשרות עד שהפטריות התייבשו מחדש, כ-30 דקות.
מסננים, שומרים את המים ומניחים בצד את הפטריות והמים.
שלב בקערה גדולה את החזיר הטחון, הגזר, הבצל, השום, 2 כפות רוטב סויה, הפטריות המרוקנות וחלבון הביצה; מערבבים בידיים עד לאיחוד אחיד. יוצרים את התערובת ל -16 קציצות; מסדרים לתבנית האפייה המוכנה.
מערבבים את המים השמורים מהפטריות, רסק התפוחים, 1/4 כוס מים, סירופ מייפל, 2 כפות רוטב סויה וסוכר חום יחד בקערה; יוצקים על הקציצות. מכסים את המנה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות.
מוציאים את נייר הכסף מהתבשיל וממשיכים לאפות עד שהקציצות מבושלות וכבר לא ורודות במרכז, כ -20 דקות נוספות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מוסקטו ורוד תוסס יחף. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!