קציר אגס פריך
אם יש לך אגסים ברטלט, סוכר, קינמון, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קציר אגס פריך, אגס קציר פריך עם זנגביל מסוכר, ו סלט קציר אגס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב אגסים, מים, מיץ לימון, 1/4 כוס סוכר, 2 כפות קמח 1/2 כפית קינמון. לזרוק לערבב.
מורחים במחבת אפייה 8 " x8 " ריססו עם תרסיס ירקות שאינו מקל. בקערה נפרדת, לחתוך יחד חמאה, סוכר חום וסוכר שנותר, קמח וקינמון עד מתפורר.
אופים ב 350 מעלות במשך 45 דקות, או עד אגסים במכרז.