קציר לחם קישואים
קציר לחם קישואים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך אננס במיץ שלה, סודה לשתיה, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מתכונים דומים: סלט קציר קישואים, לחם קציר, ו לחם קציר תפוח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ספריי 2 (8 x 4 אינץ') מחבתות כיכר בצד.
בקערה בינונית משלבים את ששת המרכיבים הראשונים. תניח בצד.
מוסיפים וניל, חלב חמאה ושמן צמחי ותערובת.
מוסיפים סטיביה תמצית גלם וסוכר גלם. להתמזג היטב.
מוסיפים קישואים מגורדים ומרכיבים יבשים.
מערבבים היטב. מערבבים אננס ואגוזים ומערבבים עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך שני מחבתות כיכר. הגדר בתנור על מתלה באמצע ואופים ב 350 מעלות F במשך כ 50 דקות או עד קיסם יוצא נקי כאשר מוכנס.
הסר מהתנור להתקרר במחבתות במשך כ 25 דקות או עד מגניב.
הסר מחבת ולהמשיך להתקרר על מתלה לפני חיתוך לשרת.