קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

קציר פוקצ'ה

קציר פוקצ'ה
קציר פוקאצ'יאן צמחוני לחם. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קמח, מים, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קציר פוקצ'ה, כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, ו לחם בזיליקום פוקצ'ה, איך להכין לחם בזיליקום פוקצ' ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 1 3/4 כוסות מים פושרים (105 מעלות F עד 110 מעלות F), השמרים, 1/2 כוס שמן זית וכף 1 כל סוכר טורבינדו ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים על מהירות בינונית עד שמרים וסוכר להתמוסס, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
מוסיפים את שני הקמחים ומערבבים במהירות בינונית כדי ליצור בצק חלק אך דביק, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
לתקוע את חתיכות חמאה לתוך הבצק, ריווח אותם באופן שווה בנפרד. (לא לערבב.) לכסות את הבצק בניילון נצמד ולהניח בצד במקום חם עד הוכפל בגודל, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
מערבבים את הבצק עם הוו הבצק במהירות נמוכה רק עד שיש פסים של חמאה לאורך כל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
שים את הענבים והצימוקים בקערה בטוחה למיקרוגל, לכסות באופן רופף ומיקרוגל עד עסיסי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
בואו מגניב, ואז לסנן דרך מסננת, להשליך את הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מברשת תבנית אפייה עם 2 כפות שמן זית. מחלקים את הבצק לשניים ומעבירים חתיכה אחת לתבנית האפייה, ומשאירים את השנייה בקערה. מכסים את שתי חתיכות הבצק באופן רופף בנייר אפייה; מניחים בצד עד שמנמן ואוורירי, כ -30 דקות. בינתיים, לשים אבן פיצה או הפוך מסגרת אפייה על מתלה התנור הנמוך ביותר ולחמם מראש את התנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מורחים את הבצק על תבנית האפייה כך שהוא ממלא את המחבת, מעמעמים אותו בקצות האצבעות. לפזר חצי תערובת ענבים-צימוקים באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים את חתיכת הבצק הנותרת למעלה וממתחים אותה כדי לכסות את פיסת הבצק התחתונה. (אל תדאג אם הבצק דמעות.) לפזר את האגוזים ואת תערובת ענבים-צימוקים הנותרים על גבי; גומה את הבצק בכל רחבי עם קצות האצבעות שלך, תוקע את הציפוי לתוך הבצק. מכסים באופן רופף קלף ומניחים בצד עד שהבצק עולה מעל צדי תבנית האפייה בכ-1/2 אינץ', 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מערבבים את הסוכר 1/4 כוס הנותרים, כוסברה, רוזמרין, 3/4 הנותרים מלח כפית ופלפל; מפזרים על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
מניחים את תבנית האפייה על האבן החמה ואופים 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F ואופים עד פוקאצ ' ה הוא זהב מעיינות בחזרה כאשר לחוץ, 20 עד 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מברשת עם הנותרים 2 כפות שמן זית; לתת מגניב במחבת 15 דקות, ואז להעביר מתלה כדי להתקרר מעט או לתת מגניב לחלוטין להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
צילום: Con Poulos

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo