קציר פוקצ'ה
קציר פוקאצ'ה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ענבים, בתוספת שמן זית נוסף, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו קציר פוקצ'ה, כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, ו לחם בזיליקום פוקצ'ה, איך להכין לחם בזיליקום פוקצ' ה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3/4 כוס מים 1/4 כפית שמרים בקערה בינונית.
להוסיף 1 כוס בתוספת 2 כפות קמח לטאטא עד חלקה. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 3 שעות. להכניס למקרר המתנע לפחות 24 שעות ועד 3 ימים.
מערבבים starter, 1 1/2 כוסות מים 1 כפית שמרים בקערה גדולה של מערבל כבד מצויד וו בצק. מקציפים 1 דקה.
להוסיף מלח הנותרים 3/4 כוסות קמח. מקציפים 5 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה ואת הוו בצק. המשך להכות עד הבצק רך מאוד, דביק מעט צורות, על 5 דקות יותר.
בואו לעמוד 5 דקות. לגרד בצק לתוך קערה משומנת גדולה; לכסות עם פלסטיק.
בואו לעליית הבצק באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל בנפח, על 1 שעה 15 דקות.
מערבבים ענבים, 1 כף שמן, ו 1 כפית טימין בקערה בינונית; לזרוק מעיל. הפוך את התערובת על תבנית אפייה קטנה. צולים עד שהענבים מתחילים להתפוצץ, בערך 10 דקות. מגניב לגמרי על הסדין.
מפזרים גיליון אפייה גדול בקלילות עם קמח תירס. הפוך את הבצק לסדין מוכן. באמצעות קצות אצבעות מקורנות, למשוך ולהפיץ בצק למשוער 18x10 אינץ מלבן. לחץ בצק בכל רחבי עם קצות אצבעות לגומה.
מפזרים ענבים, ואז נשאר 1 כפית טימין, אגוזי מלך, רוזמרין, קליפת לימון.
מפזרים סוכר גולמי וקל עם פלפל שחור סדוק גס. לכסות באופן רופף עם מגבת; לתת לעלות עד אור ונפוח, כ 45 דקות.
אופים פוקצ ' ה עד חום זהוב, כ 25 דקות.
העברה ללוח; מברשת קצוות עם שמן.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* נקרא גם turbinado או סוכר demerara; זמין בחנויות מזון טבעי ורוב סופרמרקטים.