קציר צלחת אורז
קציר צלחת אורז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 305 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו אורז חום, מלח ופלפל, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. נסו קציר אורז, קציר אורז בר, ו תבשיל קציר אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שקדים על תבנית אפייה ungreased. טוסט ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 5 עד 8 דקות.
מערבבים מרק, אורז חום ואורז בר בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 45 דקות, עד אורז רך מרק נספג.
במחבת בינונית, ממיסים חמאה על חום בינוני-גבוה.
לטגן עד חמאה נספג בצל שקוף ורך. להפחית את החום, לבשל בצל עוד 20 דקות, עד שהם caramelized.
מערבבים חמוציות ופטריות למחבת. מכסים, ומבשלים 10 דקות או עד פירות יער מתחילים להתנפח. מערבבים שקדים וגרידת תפוזים, ולאחר מכן מקפלים את התערובת לתוך האורז מבושל. מלח ופלפל לפי הטעם.