קצפת תפוחי אדמה מתוקים עם ציפוי אגוזי לוז
קצפת תפוחי אדמה מתוקים עם ציפוי אגוזי לוז עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך סוכר חום, קמח, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פשטידות בטטה מיני W / קצפת גבינת שמנת קינמון, תבשיל בטטה בניחוח וניל עם תוספת אגוזי לוז קלוי, ו תבשיל בטטה בניחוח וניל עם תוספת אגוזי לוז קלוי..
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה; מחית היטב. לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות חלבון ביצה מוכה לתערובת בטטה. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 3 ליטר רדודה מצופה ספריי בישול.
מערבבים אגוזי לוז ו 3 מרכיבים הבאים (דרך 1/4 כפית קינמון טחון) בקערה.
חותכים חמאה במזלג עד שהתערובת מתפוררת.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד ציפוי משחימים קלות.