קקאו-פופקורן קינמון
המתכון קקאו-פופקורן קינמון מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון, מלח, פופקורן טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פופקורן בטעם קינמון וקקאו, פופקורן קקאו-קאיין, ו קקאו קינמון חם.
הוראות
מחממים תנור ל 121°. Line 2 גיליונות אפייה עם רדיד וערפל עם ספריי בישול.
בסיר קטן, לשלב חמאה, סוכר, סירופ תירס וחלב מרוכז על חום בינוני. הדבקת מדחום ממתקים לצד של פאן, דואג לא לתת לו לגעת בתחתית. מערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מברשת את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב לבשל עד תערובת רושמת 114°, על 8 דקות.
הסר מהחום ומערבבים קינמון, קקאו ומלח. (
בקערה גדולה, יוצקים תערובת קקאו-קרמל על פופקורן, ומערבבים היטב את המעיל. מחלקים תערובת בין 2 גיליונות להתפשט לתוך שכבה אחת.
אופים פופקורן במשך 30 דקות, ערבוב כל 10 דקות, עד ציפוי התקשח.
בואו להתקרר על סדינים על מדפים תיל, ואז לשבור את כל גושים ולאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 5 ימים.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה העליונה שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות יין בלסימה מוגז. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Bellissima נוצץ עלה
זהו רוזה אלגנטי, בהיר, עם רמזים של תות ואשכולית, וקצף רך, מתמשך. ברגע האחרון, בליסימה רוזנת נוצצת זוגות מושלם עם סלמון מעושן, רכיכות, ומאכלי ים מתאבנים כגון טרטר טונה, סושי וסשימי.