קראמבל אפרסק ותות
קראמבל אפרסק ותות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 522 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 53 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו מלח ים, אפרסקים, הגשת הצעה: קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו קראמבל אפרסק ותות, קינוח קראמבל אוכמניות תות אפרסק, ו תות אפרסק פקאן אפוי שיבולת שועל להתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות פ חמאה 8 על 8 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית. הניחו בצד.
למילוי: בקערה בינונית מקציפים יחד את מיץ הלימון ושורש החץ לתערובת אחידה.
מוסיפים את התותים, האפרסקים והסוכר החום. זורקים בעדינות עד שהפרי מצופה.
יוצקים את תערובת הפירות לתבנית המוכנה.
לציפוי: בקערה של מעבד מזון, שלבו את הקמח, שיבולת השועל, השקדים, הסוכר החום, הקינמון ומלח הים. דופק עד מעורב.
מוסיפים את החמאה. דופק עד שהחמאה היא בגודל של אפונה.
מפזרים את התערובת מעל המלית ואופים 40 עד 45 דקות עד שהמילוי מבעבע והחלק העליון זהוב בהיר. מצננים את הקראמבל למשך 5 דקות.
כף את הקראמבל החם לקערות והגיש עם בובת קצפת או גלידה.