קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

קרבונרה מקרוני וגבינה

קרבונרה מקרוני וגבינה
המתכון מקרוני וגבינה Carbonara יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מקרוני מרפק, חצי וחצי, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. נסו קרבונרה מקרוני וגבינה, קרבונרה מקרוני וגבינה, ו מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד שזה אל דנטה, על 6 דקות. זן, הזמנת 1 3/4 כוסות של מי הפסטה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מקרונימקרוני
4
מבשלים את הבייקון בסיר גדול על חום בינוני עד שהוא פריך ורוב השומן כבר שניתנו, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
6
יוצקים את השומן לתוך כוס מדידה בטוחה חום קטן.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
7
הוסף מספיק שמן זית בסך הכל 1/4 כוס שומן. שמור.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
8
בזהירות למחוק את הסיר (או לתת לו שטיפה מהירה אם זה באמת מלוכלך).
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מוסיפים את חצי וחצי ו-2 כפיות פלפל ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים עד 1 1/2 כוסות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
10
מוסיפים את גבינת שמנת ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
11
להקציף את צ ' דר ו Gruyere עד שכל הגבינה נמסה והרוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
GruyereGruyere
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מוסיפים את המקרוני ואת מי הפסטה השמורים לסיר ומערבבים לשלב. (זה ייראה רופף מאוד, אבל הפסטה תשאב הרבה מהרוטב כפי שהוא אופה.) מתבלים לפי הטעם במלח במידת הצורך. בעדינות לקפל את הבייקון ו 3/4 של בצל ירוק פרוס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצל ירוקבצל ירוק
מקרונימקרוני
בייקוןבייקון
פסטהפסטה
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
יוצקים לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
לזרוק את פירורי הלחם עם תערובת שומן חזיר שמורות קמצוץ של מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
בייקוןבייקון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מפזרים את התערובת באופן שווה על גבי המקרוני והגבינה ואופים עד שהגבינה תוססת ופירורי הלחם משוחים קלות ופריכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
פירורי לחםפירורי לחם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
מקשטים עם הבצל הירוק שנותר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק