קרואסון שקדים דובדבן פודינג לחם
קרואסון שוקולד דובדבן שקדים פודינג לחם דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קרואסונים, שקדים, חתיכות שוקולד חצי-קטנות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו קרואסון שוקולד דובדבן פודינג לחם, פודינג שוקולד, דובדבן ושקדים, ו פודינג לחם קרואסון שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מורחים חמאה על תחתית וצדדים של צלחת פאי 9 עד 10 אינץ ' עמוקה. במיכל רדוד לשלב ביצים, חצי וחצי, תמצית שקדים; להוסיף קרואסונים.
תן להשרות 3 דקות, פונה פעם אחת.
מניחים את החצאים התחתונים של קרואסונים, לחתוך בצד, בצלחת מוכנה.
מפזרים 1/2 של השוקולד. כף על 1/2 כוס עוגת דובדבן מזל עלה מילוי ו 1/2 כוס האגוזים.
מוסיף צמרות קרואסון, לחתוך צדדים למטה, הנותרים שוקולד, עוד 1/2 כוס מילוי ואגוזים הנותרים.
יוצקים על כל תערובת ביצה נותרת.
אופים, חשוף, במשך 40 עד 45 דקות או עד המרכז מוגדר. מגניב על מתלה חוט כ -30 דקות.
חום שנותר עוגת דובדבן עלה מזל מילוי ולעבור עם פודינג לחם.
מגישים עם גלידה, אם תרצה.