קרום עוגה טוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קרום, אז תנו הזדמנות ל קרום עוגה טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ, מלח, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו טוב אוכל בשר טנדרלוין בקרום מלח (אלטון בראון 2004).
הוראות
בקערה של מעבד מזון, דופק הן קמחים ומלח לערבב.
מוסיף את החמאה (וקיצור, אם משתמשים) נתחים למעבד מזון ודופק לחתוך בחמאה. דופק עד שיש לך גודל אפונה clumps.In קערה קטנה יותר או כוס מדידה נוזלית, לשלב מים, חלמון ביצה וחומץ.
מוסיפים את תערובת המים לתערובת הקמח והדופק עד שהתערובת מתאחדת. אני בדרך כלל משתמש בכל תערובת המים בתוספת קצת יותר, אבל גרג פטנט אומר לא לשפוך את כל זה בבת אחת כי ייתכן שלא צריך את כל זה.להפוך תערובת לקערה וליצור לכדור מוזנח למראה. לחץ עליו לתוך דיסק ולעטוף בניילון נצמד. צמרמורת לפחות שעה אחת או עד מוכן לשימוש.כאשר מוכן לשימוש, להביא את הכדור בצק בחזרה לטמפרטורת החדר.
רול לתוך מעגל 12 אינץ ולהשתמש בשורה צלחת עוגה 9 אינץ'. כדי לסייע במניעת הצטמקות, צנן את צלחת העוגה מרופדת לפני אפייה עיוורת.אני ממליץ להכפיל את המתכון הזה אם אתה עושה פשטידת צלחת עמוקה. יהיה לך כסף. leftover.To לאפות עיוור, לחץ למחבת לפי ההוראות. לתקוע כמה חורים בבצק עם מזלג ולקרר את הקערה מרופדת במשך שעה. כאשר מוכן לאפות, לכסות עם נייר קלף, לשים משקולות עוגה (או שעועית יבשה) במרכז כדי לשקול את הקלף למטה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר קלף ומשקולות ואופים ב 325 לעוד 20 דקות או עד פגז עוגה מופיע סט והוא מעט השחמה.