קרוסטטה שקדים חמוציות
קרוסטטה שקדים חמוציות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תמצית vanillan, גרידת לימון, ריבה כתומה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: קרוסטטה אוכמניות שקדים של גורמה, קרוסטטה תאנה ושקד טרייה, ו שזיף ושקדים קרוסטטה.
הוראות
שקדים פולסים עם 1/4 כוס קמח עד טחון דק (להיזהר לא לטחון כדי להדביק).
הכה יחד חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 דקות. מילואים 1 כף ביצה מוכה, צונן, עבור ביצה לשטוף ולהכות את הביצה הנותרים לתוך תערובת חמאה, ולאחר מכן להוסיף וניל תמציות שקדים, להכות היטב. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת שקדים, גרידה, מלח, הנותרים 1 3/4 כוסות קמח עד תערובת רק יוצר בצק.
חצי בצק ויוצרים כל חצי לדיסק 5 עד 6 אינץ'. לעטוף דיסקים בנפרד לעטוף פלסטיק צמרמורת עד המשרד, לפחות 30 דקות.
להביא חמוציות, מיץ תפוזים, ריבה, סוכר חום, ו 1/4 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני כבד, ערבוב, ואז מבשלים, חשוף, עד כמה cranberries פרץ ותערובת הוא מעט מעובה, על 5 דקות. מילוי מגניב במהירות על ידי הפצת אותו במחבת אפייה רדודה מצמרר עד פושרת, על 15 דקות.
מחממים תנור ל 191° עם גיליון אפייה גדול מרופד בנייר כסף על המדף האמצעי. מחבת springform חמאה בנדיבות.
מרדדים חתיכת בצק 1 בין גיליונות נייר קלף לתוך סיבוב 12 אינץ ' (הבצק יהיה רך מאוד).
הסר גיליון העליון של נייר ולהפוך את הבצק למחבת springform. (הבצק ייקרע בקלות אבל יכול להיות תוקנו יחד עם האצבעות שלך.) לחץ על הבצק מעל הצד התחתון ומעלה של המחבת, זמירה בצק כדי להגיע 1/2 אינץ ' בצד של מחבת. קליפה רגועה.
מרדדים את הבצק שנותר לסיבוב 12 אינץ ' באותו אופן.
הסר את גיליון הנייר העליון, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לתוך 10 (1/3 אינץ ' רחב) רצועות עם גלגל בצק להחליק (עדיין על נייר שעווה) על מגש. להקפיא רצועות עד המשרד, על 10 דקות.
מורחים מילוי פגז מצונן ומסדרים 5 רצועות 1 אינץ ' בנפרד על מילוי. סדר הנותרים 5 רצועות 1 אינץ בנפרד באלכסון על פני רצועות ראשונות כדי ליצור סריג עם רווחים בצורת יהלום. לקצץ את הקצוות של כל הרצועות סומק עם קצה הקליפה.
מברשת סריג העליון עם ביצה מוכה שמורות ומפזרים crostata עם סוכר מגורען.
אופים קרוסטטה במחבת על תבנית אפייה חמה עד מאפה זהוב ומילוי מבעבע, 50 עד 60 דקות. (אם המאפה הוא חום מדי לאחר 30 דקות, רופף לכסות קרוסטטה עם רדיד.) Crostata מגניב לחלוטין במחבת על מדף, 1 1/2 עד 2 שעות (כדי לאפשר מיצים להתעבות).
Crostata הוא הטוב ביותר ביום זה הוא אפוי אבל יכול להיעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, אז כל הזמן, מכוסה בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.