קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה שקדים חמוציות

קרוסטטה שקדים חמוציות
קרוסטטה שקדים חמוציות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תמצית vanillan, גרידת לימון, ריבה כתומה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: קרוסטטה אוכמניות שקדים של גורמה, קרוסטטה תאנה ושקד טרייה, ו שזיף ושקדים קרוסטטה.

הוראות

1
שקדים פולסים עם 1/4 כוס קמח עד טחון דק (להיזהר לא לטחון כדי להדביק).
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2
הכה יחד חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 3 דקות. מילואים 1 כף ביצה מוכה, צונן, עבור ביצה לשטוף ולהכות את הביצה הנותרים לתוך תערובת חמאה, ולאחר מכן להוסיף וניל תמציות שקדים, להכות היטב. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת שקדים, גרידה, מלח, הנותרים 1 3/4 כוסות קמח עד תערובת רק יוצר בצק.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
חצי בצק ויוצרים כל חצי לדיסק 5 עד 6 אינץ'. לעטוף דיסקים בנפרד לעטוף פלסטיק צמרמורת עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
להביא חמוציות, מיץ תפוזים, ריבה, סוכר חום, ו 1/4 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני כבד, ערבוב, ואז מבשלים, חשוף, עד כמה cranberries פרץ ותערובת הוא מעט מעובה, על 5 דקות. מילוי מגניב במהירות על ידי הפצת אותו במחבת אפייה רדודה מצמרר עד פושרת, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
כָּתֵףכָּתֵף
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מחממים תנור ל 191° עם גיליון אפייה גדול מרופד בנייר כסף על המדף האמצעי. מחבת springform חמאה בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים חתיכת בצק 1 בין גיליונות נייר קלף לתוך סיבוב 12 אינץ ' (הבצק יהיה רך מאוד).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
הסר גיליון העליון של נייר ולהפוך את הבצק למחבת springform. (הבצק ייקרע בקלות אבל יכול להיות תוקנו יחד עם האצבעות שלך.) לחץ על הבצק מעל הצד התחתון ומעלה של המחבת, זמירה בצק כדי להגיע 1/2 אינץ ' בצד של מחבת. קליפה רגועה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
מרדדים את הבצק שנותר לסיבוב 12 אינץ ' באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
הסר את גיליון הנייר העליון, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לתוך 10 (1/3 אינץ ' רחב) רצועות עם גלגל בצק להחליק (עדיין על נייר שעווה) על מגש. להקפיא רצועות עד המשרד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
6
מורחים מילוי פגז מצונן ומסדרים 5 רצועות 1 אינץ ' בנפרד על מילוי. סדר הנותרים 5 רצועות 1 אינץ בנפרד באלכסון על פני רצועות ראשונות כדי ליצור סריג עם רווחים בצורת יהלום. לקצץ את הקצוות של כל הרצועות סומק עם קצה הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מברשת סריג העליון עם ביצה מוכה שמורות ומפזרים crostata עם סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
אופים קרוסטטה במחבת על תבנית אפייה חמה עד מאפה זהוב ומילוי מבעבע, 50 עד 60 דקות. (אם המאפה הוא חום מדי לאחר 30 דקות, רופף לכסות קרוסטטה עם רדיד.) Crostata מגניב לחלוטין במחבת על מדף, 1 1/2 עד 2 שעות (כדי לאפשר מיצים להתעבות).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
Crostata הוא הטוב ביותר ביום זה הוא אפוי אבל יכול להיעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, אז כל הזמן, מכוסה בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ