קרוסטיני עם טימין-עגבניות צלויות
המתכון קרוסטיני עם עגבניות צלויות טימין מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות וזה בהחלט עצום טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בגט עבה, מלח ים ופלפל, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרוסטיני ענבים קלויים עם ברי וטימין טרי, סטייק קרוסטיני עם עגבניות צלויות, ו קרוסטיני ריבת בייקון עם גבינת ברי מומסת ועגבניות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 275 מעלות.
מניחים את העגבניות חתוכות בצד בתבנית אפייה רדודה.
טפטוף בשמן זית ומפזרים מלח, פלפל וקורנית. צלי 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות, או עד העגבניות רכות מאוד מעט מכווץ.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 מעלות.
מניחים את פרוסות באגט על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית ואופים עד חום זהוב, כ -10 דקות. לשפשף את crostini עם שום ומעל כל אחד עם עגבניות קלוי.