קרוסטיני פילה חזיר פקאן עם רוטב בלסמי תות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו קרוסטיני פילה חזיר עם קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 144 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עמילן תירס, מרק עוף, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה סביב 50 דקות. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 27%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו פלפל-קרום חזיר עם רוטב תות-בלסמי, גלגלי רוח של פילה חזיר עם קרום פקאן עם רוטב חרדל קרולינה, ו קפה בלסמי קרוש משך פילה חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.מרפדים נייר אפייה מסגרת בנייר אלומיניום כבד. משמנים קלות בנייר כסף.
בצלחת רדודה, שלבו את הפקאנים, פירורי הלחם, הסוכר החום, המלח, הפלפל והפלפל האדום.
בצלחת רדודה נפרדת, היכו קלות את הביצים. טובלים את המכרז בביצים לציפוי. לחפור אותם בתערובת פקאן, מכסה לחלוטין את המכרז. מסדרים אותם על תבנית האפייה המוכנה, ואופים עד שמדחום קריאה מיידי המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 155 מעלות פרנהייט, בערך 18 עד 20 דקות.
מוציאים את המכרז מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח למשך 10 דקות.
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מורחים באופן שווה על סיבובי לחם. למעלה כל אחד עם ארוגולה. שים 1 פרוסת שקד חזיר מעל הארוגולה. כף על 1 כף מרוטב התות הבלסמי מעל החזיר.
מקשטים בטימין טרי, אם רוצים, ומגישים מיד.
בקערה קטנה שלבו גבינת שמנת, מיונז, טימין ועירית. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
בסיר בינוני שלבו את התותים, הסוכר והחומץ. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות, תוך ערבוב תדיר.
בקערה קטנה משלבים את התירס ואת מרק העוף, תוך ערבוב עד חלקה.
מוסיפים אותו לתערובת התותים, תוך ערבוב לשלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, ולתת מגניב. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.