קרוק שלו
קרוק שלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 883 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם חמאה, חלב, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו קרוק מסייה, קרוק-מסייה., ו קרוק מאדאם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת דו-צדדית לחום בינוני.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום ופריך, כ -15 דקות.
הסר את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת ושמורה לשימוש מאוחר יותר. שמור את שומן החזיר במחבת ולהוסיף חמאה אם יש צורך שווה סך של 6 כפות שומן.
באותו מחבת מעל חום בינוני, מוסיפים את הקמח ומקציפים עד בלונדינית, 2 עד 3 דקות. לאט לאט לטאטא בחלב עד בשילוב.
להוסיף קצת אגוז מוסקט, ומבשלים עד עבה, על 10 דקות.
לטאטא את הרוקפור עד חלקה בעיקר ועונה עם מלח ופלפל שחור.
עבור הכריך: מחממים את המטגן עם מתלה על המדף האמצעי ומחממים מחבת nonstick גדולה או מחממים על חום בינוני.
מורחים קצת חמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם ומניחים את צד החמאה על המחבת החמה למשך 1 דקה. מעל כל פרוסת לחם עם שכבה של הרוזן ולכסות עם קערה הפוכה כדי להמיס את הגבינה, על 2 דקות. ברגע שהגבינה תוססת ומותכת, מניחים שכבה של בייקון פריך על חצי הפרוסות. סגרו את הכריכים עם פרוסות הלחם הנותרות והעבירו לתבנית אפייה. כיסוי עם רוטב Mornay פאנקי צלייה עד השחמה כתמים.
מקשטים עם פלפל אדום מרוסק ועירית קצוצה.