קרוקומבוש שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שוקולד Croquembouches. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, אבקת קקאו, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, ו שוקולד! שוקולד! שוקולד! עוגת שמרים עם זיגוג שוקולד.
הוראות
לטאטא סוכר וקמח בסיר בינוני כבד להתמזג. בהדרגה להקציף בחלב, ואז חלמונים ביצה.
לטאטא כל הזמן, לבשל מעל חום בינוני עד שמנת מתעבה שחין, על 10 דקות.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
העברה לקערה בינונית. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח. צ ' יל קרם מאפה עד קר ומוצק, לפחות 3 שעות עד 2 ימים.
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, מקציפים עד שהסוכר מתמוסס וחמאה נמסה.
מוסיפים קמח וקקאו בבת אחת; מקציפים עד חלקה מעורבב (הבצק ייצור כדור). מערבבים על אש נמוכה עד שהבצק משאיר סרט על תחתית המחבת, כ -2 דקות.
להעביר בצק לקערה גדולה; מגניב לפושר, כ 8 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים 1 בכל פעם.
זרוק את הבלילה על ידי כפית על גבי גיליונות אפייה מוכנים לפחות 64 תלוליות 1 אינץ'. באמצעות קצות אצבעות לחות, להחליק כל טיפים מחודדים על תלוליות.
לאפות פחזניות 20 דקות. הפחיתו את החום ל-350 ° F. המשיכו לאפות עד שהנפיחות תהיינה מוצקות ומתחילות להיסדק ולהתייבש למעלה, בערך 23 דקות יותר.
העבר פחזניות לrack. באמצעות סכין קטנה או מקל אכילה, חור לתקוע בצד של כל נשיפה ליד התחתית כדי לאפשר קיטור לברוח. פחזניות מגניבות לחלוטין.
כפית קרם בצק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/4 אינץ'. צינור לתוך כל נשיפה דרך חור בצד.
מניחים 10 אונקיות שוקולד בצלחת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל על מרווחים גבוהים במשך 15 שניות עד תחילת להמיס; מערבבים זיגוג עד נמס לחלוטין וחלק.
לטבול התחתון של 4 פחזניות מלא לתוך זיגוג. לסדר פחזניות, במרווחים על 1/4 אינץ ' זה מזה, בכיכר על צלחת. לטבול בתחתית של 3 נשיפות יותר לזיגוג. סדר משולש על גבי 4 הנשיפות הראשונות, לחיצה מעט כך זיגוג מחזיק פחזניות במקום. לטבול התחתון של 1 יותר לנשוף לתוך זיגוג; מקום על גבי.
טפטוף תלולית של פחזניות עם קצת זיגוג. חזור עם פחזניות שנותרו, ויוצרים 8 קינוחים. מקררים עד זיגוג קובע ומחזיק פחזניות יחד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.