קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוקומבוש שוקולד

קרוקומבוש שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שוקולד Croquembouches. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, אבקת קקאו, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, ו שוקולד! שוקולד! שוקולד! עוגת שמרים עם זיגוג שוקולד.

הוראות

1
לטאטא סוכר וקמח בסיר בינוני כבד להתמזג. בהדרגה להקציף בחלב, ואז חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
לטאטא כל הזמן, לבשל מעל חום בינוני עד שמנת מתעבה שחין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
העברה לקערה בינונית. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח. צ ' יל קרם מאפה עד קר ומוצק, לפחות 3 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, מקציפים עד שהסוכר מתמוסס וחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים קמח וקקאו בבת אחת; מקציפים עד חלקה מעורבב (הבצק ייצור כדור). מערבבים על אש נמוכה עד שהבצק משאיר סרט על תחתית המחבת, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר בצק לקערה גדולה; מגניב לפושר, כ 8 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
זרוק את הבלילה על ידי כפית על גבי גיליונות אפייה מוכנים לפחות 64 תלוליות 1 אינץ'. באמצעות קצות אצבעות לחות, להחליק כל טיפים מחודדים על תלוליות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
לאפות פחזניות 20 דקות. הפחיתו את החום ל-350 ° F. המשיכו לאפות עד שהנפיחות תהיינה מוצקות ומתחילות להיסדק ולהתייבש למעלה, בערך 23 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
העבר פחזניות לrack. באמצעות סכין קטנה או מקל אכילה, חור לתקוע בצד של כל נשיפה ליד התחתית כדי לאפשר קיטור לברוח. פחזניות מגניבות לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
כפית קרם בצק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/4 אינץ'. צינור לתוך כל נשיפה דרך חור בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מניחים 10 אונקיות שוקולד בצלחת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל על מרווחים גבוהים במשך 15 שניות עד תחילת להמיס; מערבבים זיגוג עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2
לטבול התחתון של 4 פחזניות מלא לתוך זיגוג. לסדר פחזניות, במרווחים על 1/4 אינץ ' זה מזה, בכיכר על צלחת. לטבול בתחתית של 3 נשיפות יותר לזיגוג. סדר משולש על גבי 4 הנשיפות הראשונות, לחיצה מעט כך זיגוג מחזיק פחזניות במקום. לטבול התחתון של 1 יותר לנשוף לתוך זיגוג; מקום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
3
טפטוף תלולית של פחזניות עם קצת זיגוג. חזור עם פחזניות שנותרו, ויוצרים 8 קינוחים. מקררים עד זיגוג קובע ומחזיק פחזניות יחד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן