קריספי אורנג'ביף
קריספי אורנג'ביף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. 1722 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אורז, מיץ תפוזים להתרכז, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו קריספי אורנג'ביף, קריספי תפוז בקר עם ברוקולי, ו תפוז בקר פריך {משלוח אוכל סיני בבית} (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים רצועות בשר בשכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר. אפשר להתייבש במקרר במשך 30 דקות. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר, חומץ אורז, ריכוז מיץ תפוזים, מלח ורוטב סויה. תניח בצד.
בינתיים, לשלב אורז ומים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 20 דקות, או עד אורז הוא רך.
הוסף מים נוספים בסוף במידת הצורך.
מחממים שמן בווק על חום בינוני-גבוה. לזרוק בשר מיובש בקורנפלור למעיל. מטגנים בשמן החם בקבוצות קטנות עד פריך וזהוב חום; להפריש.
מסננים את כל השמן מן הווק למעט כ 1 כף.
מוסיפים גרידת תפוז, זנגביל ושום לשמן הנותר, ומבשלים בקצרה עד ריחני.
מוסיפים את תערובת רוטב הסויה לווק, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד סמיך וסירופי, כ 5 דקות.
מוסיפים בשר בקר, וחום דרך, ערבוב למעיל.
מגישים מיד על אורז מאודה, ומקשטים עם ברוקולי.