קרם אפרסמון סורבה
אם יש לך תה חזק מאוד, מלח כשר, מיץ מ 1 לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, סורבה אננס שמנת, ו סורבה אננס שמנת.
הוראות
שלב אפרסמונים עם סוכר בבלנדר או מעבד מזון ולעבד במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, על 30 שניות.
יוצקים דרך מסננת כדי למדוד 2 כוסות של פירה, שמירה על שארית לשימוש אחר.
מעבירים פירה לקערת ערבוב בינונית ומקציפים בתה, מיץ לימון ומלח לפי הטעם. צינה במקפיא עד שהתערובת קרה מאוד, 2 עד 3 שעות.
נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מגישים מיד כמו רך לשרת או להעביר מיכל אטום וצינה במקפיא במשך 4 שעות עבור מרקם מוצק יותר.