קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות0
מגזין

קרם אפרסמון סורבה

קרם אפרסמון סורבה
אם יש לך תה חזק מאוד, מלח כשר, מיץ מ 1 לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, סורבה אננס שמנת, ו סורבה אננס שמנת.

הוראות

1
שלב אפרסמונים עם סוכר בבלנדר או מעבד מזון ולעבד במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסמוןאפרסמון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים דרך מסננת כדי למדוד 2 כוסות של פירה, שמירה על שארית לשימוש אחר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מעבירים פירה לקערת ערבוב בינונית ומקציפים בתה, מיץ לימון ומלח לפי הטעם. צינה במקפיא עד שהתערובת קרה מאוד, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
5
מגישים מיד כמו רך לשרת או להעביר מיכל אטום וצינה במקפיא במשך 4 שעות עבור מרקם מוצק יותר.