קרם ברולה בטטה
מתכון בטטה קרם ברולה מוכן בתוך כ 4 שעות ו 25 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית ונילן, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: Crème Brûlée בטטה, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, ו קרם ברולה תירס מתוק.
הוראות
מרתיחים תפוחי אדמה מתוקים עד רך ולנקז.
מוסיפים דבשה, דבש, וניל, סוכר חום, אגוז מוסקט וקינמון. מחית ביד ואז להכות עד חלקה עם מקצף חשמלי.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
יוצקים את השמנת לסיר ומוסיפים את זרעי שעועית וניל, ואת התרמילים. מעל חום נמוך בינוני לאט להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום, לכסות את המחבת ולהניח בצד לפחות 15 דקות כדי לאפשר את הטעמים להחדיר. בקערה גדולה, לטאטא יחד את חלמונים ביצה בהדרגה להוסיף 1/2 כוס של סוכר הצלפה עד שאתה רואה שינוי בצבע. לאחר 15 דקות להסיר את תרמילי וניל מתערובת הקרם. ואז לאט לשלב את תערובת הקרם לתוך תערובת חלמון ביצה קצת בכל פעם, לטאטא כל הזמן כמו שאתה הולך.
גריז קל 6 עד 8 (4 או 6 אונקיות) ramekins.
מוסיפים אפילו כמויות של תערובת בטטה לרמקינס. לאחר מכן למלא את ramekins כל 3/4 מלא עם תערובת פודינג.
מניחים את ramekins מלא במחבת צלייה ולהכין bain מארי על ידי הוספת מים חמים למחבת כך מפלס המים הוא באמצע הדרך במעלה הצד של ramekins. היזהר שלא להתיז מים לתוך ramekins.
אופים בתנור במשך 40 עד 45 דקות, מאפשרים להתקרר ולאחר מכן לקרר לפחות 2 שעות לפני ההגשה. (אתה יכול לעשות את זה מראש אם אתה רוצה.) רק לפני ההגשה להסיר מהמקרר ולאפשר להתחמם קצת. לאחר מכן לחלק את 1/2 הנותרים כוס סוכר בין ramekins זרועים כמה על פני השטח של כל כוס. באמצעות מבער מכה, להמס את הסוכר כדי ליצור "קרום" סוכר פריך על גבי כל אחד. פודינג זה יכול להיות מוגש עם פירות העונה.