קרם ברולה פטל
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? קרם ברולה פטל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.86 דולר למנה. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות. אם יש לך הל, פטל, תוספת ביצה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך אדירה. נסו קרם ברולה פטל, קרם ברולה פטל אדום, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד עם קובץ מצורף ההנעה, לערבב את הביצה, חלמונים, ו 1/2 כוס הסוכר יחד במהירות נמוכה עד רק בשילוב. בינתיים צורבים את השמנת בסיר קטן עד שהוא חם מאוד למגע אך לא מבושל.
מוסיפים את הל ומערבבים היטב. כשהמיקסר במהירות נמוכה, מוסיפים לאט את השמנת לביצים.
מוסיפים את הפרמבואה והווניל. מחלקים את הפטל בין 6 (6 עד 8 אונקיות) רמקינס ואז שופכים את תערובת הרפרפת לרמקינס עד שהם כמעט מלאים. (אני משתמש בכוס מדידה גדולה מזכוכית למזיגה קלה.)
הניחו את הרמקינס על תבנית גיליון ושפכו בזהירות מי ברז חמים ביותר לתבנית כדי לעלות באמצע דפנות הרמקינס.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד שהפודינג פשוט מוגדר כשהוא מנער בעדינות.
מוציאים את הרפידות מאמבט המים, מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים ומקררים עד שהם קרים.
להגשה מורחים 1 כף סוכר באופן אחיד על החלק העליון של כל רמקין ומחממים בעזרת מבער מטבח עד שהסוכר מתקרמל בצורה אחידה. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר למשך דקה עד שהסוכר המקורמל מתקשה.