קרם ברולה שוקולד לבן קלאסי של Ghirardelli®
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, סוכר מגורען, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד לבן, ו קרם ברולה שוקולד לבן.
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
בקערה בינונית, להקציף חלמונים ביצה עם 1/3 כוס סוכר עד חלקה.
בסיר בינוני, להביא את השמנת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
תוסיף את השוקולד הלבן. כבה את החום והקציף עד שהשוקולד הלבן נמס.
הוסף 2 כפות של תערובת שוקולד לבן לתערובת חלמון הביצה, שטוף ללא הרף כדי למנוע את הביצים ערבול.
מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן הנותרת לתערובת חלמון הביצה.
יוצקים לארבעה ramekins 6 אינץ ' או כוסות פודינג.
מניחים את הכוסות בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
הוסף מספיק מים חמים כך הכוסות לשבת 1 עד 1 1/2 אינץ ' של מים.
אופים במשך כ 45 דקות, עד הסט. אפשר להתקרר, ואז לקרר את פודינג עד צונן. לפני ההגשה, מפזרים את צמרות כל ramekin עם 1 כפית סוכר ומניחים מתחת לגריל עד קרמל, 3 עד 4 דקות. Rechill במקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.