קרם דה Arvejas (מרק אפונה)
קרם דה Arvejas (מרק אפונה) יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 216 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 91 אוהדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אפונה, בצל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), מרק תירס (קרמה דה מזורקה), ו Crema de Ahuyaman O Calabaza (מרק דלעת).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני, מוסיפים את הבצל והבצל, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 7 דקות, עד שהבצל רך.
מוסיפים את המרק, מגבירים את החום גבוה, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האפונה, כמון ומבשלים במשך 5 דקות.מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים כוסברה.
מניחים את המרק בבלנדר ומחית.להחזיר את המרק לסיר, להוסיף את הקרם ומגישים.