קרם פודינג דביק של שרידן
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג דביק קרם של שרידן. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 861 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, שמנת כפולה, חלמונים, וליקר קפה שכבתי של שרידן. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פודינג אורז טופי דביק עם קרם קרמל, פודינג טופי דביק, ו פודינג טופי דביק.
הוראות
לטאטא את הסוכר גלגלית, ביצה שלמה חלמונים ביצה יחד בקערה.
שים את השרידנים והשמנת במחבת, תביא לרתיחה.
לטאטא על תערובת הביצה, ואז להשאיר עד מקורר מעט כדי להפוך פודינג.
גריז קל שש 200ml / -14°l עוז ramekins עם חמאה, מניחים שכבה של פרוסות קרואסון בתחתית כל אחד, ולאחר מכן מוסיפים קמצוץ נדיב של סוכר muscovado וקצת של פודינג ביצה. שמור על הנחת קרואסון רפרפת באותו אופן, לסיים אותו עם קומץ של סוכר. אפשר לפודינג להסתפק לזמן מה לספוג את הפודינג.
תנור חום 200C / מאוורר 180c / גז 6, ואז לבשל פודינג עבור 18-20 דקות עד נפוח, זהוב ופריך (סוכר muscovado ייתן גימור טעים ודביק לפודינג).
בעוד puddings אפייה, להפוך את הרוטב.
מניחים את הסוכר והחמאה במחבת ומערבבים על חום בינוני עד מומסים יחד.
יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 3-4 דקות עד כהה ודביק.
מגישים את הפודינג במנות שלהם עם קצת רוטב חמאה חם נשפך על.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "